Kassesystemer

Når man driver butikk er et velfungerende kassesystem alfa og omega.Hvis man i tillegg ønsker å knytte en nettbutikk opp mot kassen slik at kundene deres også kan handle på nett finnes det flere løsninger.Her er våre erfaringer med noen løsninger vi har vært innom. iZettle iZettle er veldig enkelt å komme i gang med […]

Tørke reinhjerter

Hver eneste gang æ tørker reinhjerter så spør en hel haug av kompissan mine om dem kan legge inn en bestilling. Tørk sjøl sir æ da. Du gjør sånn her. (trykk på les mer)

Oppdatert varelager og nye produkter

Hu hei hvor det går. En travel festivalhelg er over. Har fått oppdatert varelager her på sia. Har også lagt til en snasen ølvott som blir å få kjøpt framover. Produsert av Glufs sjøl.

Regnponcho, det trenger du!

En regnponcho er suverent når det så skiftende vær som det er nå. De 50 neste bestillingene får med en poncho sammen med t-skjorte. 

Ja ka ?

På grunn av noen ivrige trykkere så ble det en liten feillevering av skjorter. Selger dermed unna alle ja ka? skjortan for 200,- Trykk på butikk for å bestille. Skjortan e i byen og leveres ut fortløpende.

Feilleveranse av skjorter

T-skjortan kom inn døra nu. En «bitteliten» feil fra leverandør på bestillinga. Ser ut til at nettbutikken må endre litt på størrelser og varelager.

Nettbutikken er oppe.

Nettbutikken for sprett.net er oppe. Produktene kommer i løpet av en ukes tid til byen. Det er selvfølgelig bestilt inn et særdeles begrenset opplag av hver skjorte så her gjelder det å være tidlig ute.

Nettbutikk på vei.

Her vil det om kun kort tid komme en revolusjonerende nettbutikk. Du vil kunne kjøpe det kuleste av det kule, det feteste av det fete og grommeste av det gromme. Følg med følg med.