Transfermerker

hjem_transfermerker

Transfermerker

Om DTF-Printing

DTF-printing (Direct to Film) er en moderne trykketeknologi som brukes til å lage høykvalitets transfermerker. Den innebærer å trykke direkte på en spesiell film, som deretter overføres til tekstiler eller andre overflater ved hjelp av varme og trykk. DTf-printing bruker spesialiserte DTF-skriverer og blekk som er designet for å skape holdbare og levende trykk. Denne teknologien gir mulighet for detaljerte og fargerike design, og kan brukes på ulike typer tekstiler og materialer. Fordelene med DTF-printing inkluderer høy oppløsning, god fargegjengivelse, langvarig holdbarhet og fleksibilitet i produksjonen av tilpassede trykk.

Spørsmål

Ja, kunder har muligheten til å montere DTF-merker selv ved hjelp av en varmepresse. DTF-merker er produsert med en lim på baksiden, noe som gjør det enklere å påføre dem på tekstiler eller andre overflater.

Ved vår produksjon av transfermerker krever ikke bruk av flere farger en ekstra kostnad. Uansett om det er en enkel logo i én farge eller et detaljert fullfargefoto, opprettholder vi den samme prisstrukturen. Vi ønsker å tilby våre kunder fleksibilitet og muligheten til å få sitt ønskede design gjengitt nøyaktig, uavhengig av antall farger som brukes. Så uansett om du velger en minimalistisk eller fargerik design, vil prisen forbli den samme for dine transfermerker hos oss.

Ja, DTF-merker kan brukes på idrettstøy. DTF-trykket er velegnet for en rekke tekstiler, inkludert idrettstøy laget av materialer som polyester, nylon og bomullsblandinger. DTF-merkene er fleksible, holdbare og har god fargegjengivelse, noe som gjør dem egnet for bruk på idrettsklær som treningsdrakter, T-skjorter, jakker og mer. De kan motstå bevegelse, strekk og vask, og beholder ofte sin kvalitet og utseende over tid. Det er imidlertid viktig å følge produsentens retningslinjer for vask og pleie av idrettstøyet for å sikre lengst mulig levetid for DTF-merkene.

For å bestille merker fra oss, har du to alternativer. Du kan enten bruke nettbutikken vår og legge inn bestillingen der. Her kan du laste opp filen med trykket du ønsker på merkene. Den andre muligheten er å sende en e-post til post@sprett.net med detaljene for bestillingen din.

Ved bestilling av DTF-merker, er det viktig å merke seg at det er en minimumsbestilling på 1000 kr inkludert merverdiavgift (mva). Vår produksjon foregår i Vadsø, og vi sørger for å levere kvalitetsmerker i henhold til dine spesifikasjoner.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger assistanse i forbindelse med bestillingen. Vi er her for å hjelpe deg med å få dine ønskede merker produsert på en enkel og effektiv måte.

Prosjekter

Noen av våre dtf trykk