Vi leverer alt av profilering

Hjem_profilering

Profilering

Vi kan levere alt av profilering

Store skilt, arbeidsklær med trykk, foliering og dekor på kjøretøy, profileringsartikler. «You name it» og vi finner fram til deg.

Design

Vi har egne designere som setter opp logo og profil til dere. Vi samarbeider også med flere lokale byråer slik at de får produsert profileringsartikler og dekor hos oss.

Transfermerker

Vi har en DTF-printer. DTF betyr Direct to film, dette er en ny teknologi som gjør at vi kan produsere transfermerker i alle farger. I tillegg kan vi produsere merker i vinyl som også monteres med varmepresse.

Storformat

Storformatsprinterene våre kan levere opptil 160cm trykk på et stort utvalg av materialer. Alt fra bannere, bomull og vinyl kan printes på i en veldig god kvalitet.

Rask levering

VI kan produsere det meste lokalt. Profilering til kjøretøy, båter og skilt er lagervare hos oss. Dere slipper kostbar frakt sørfra.

Hva mener vi med profilering?

Vi definerer profilering som en strategisk tilnærming for å synliggjøre og styrke bedriftens merkevare gjennom bruk av logoer, budskap og visuelt uttrykk på ulike produkter og flater

Profilering og markedsføring

Hvorfor?

Å markedsføre en bedrift gjennom profilering er en smart strategi av flere grunner. 

  1. Økt synlighet og merkevarebevissthet: Profilering bidrar til å øke synligheten til bedriften din og gjør at flere mennesker blir kjent med merkevaren din. Når du eksponerer logoen, navnet og budskapet ditt gjennom ulike kanaler som t-skjorter, capser, luer, gensere og andre produkter, øker du bevisstheten rundt din bedrift og skaper et sterkt inntrykk hos målgruppen din.

  2. Profesjonelt og pålitelig image: Ved å bruke profilerte klær og produkter med bedriftens logo, fremstår du som en profesjonell og pålitelig aktør i markedet. Dette kan bidra til å bygge tillit hos kundene og skape et positivt inntrykk av bedriften din.

  3. Markedsføringsverdi: Profilerte produkter fungerer som mobile reklamebærere. Når ansatte eller kunder bruker klærne eller produktene dine utenfor kontoret eller arrangementer, blir merkevaren din eksponert for potensielle kunder og kan skape nysgjerrighet rundt det du tilbyr. Dette kan gi en effektiv og kostnadseffektiv markedsføring over tid.

  4. Skille seg ut fra konkurrentene: Profilering gir deg muligheten til å skille deg ut fra konkurrentene ved å ha ditt eget unike uttrykk og merkevareidentitet. Ved å skape en tydelig og gjenkjennbar profil, kan du tiltrekke deg oppmerksomhet og skape en varig innvirkning hos kundene dine.

  5. Bygge lojalitet: Profilering kan bidra til å bygge lojalitet og tilknytning til merkevaren din. Når ansatte og kunder bruker klærne eller produktene dine, føler de seg en del av noe større og kan uttrykke sin tilhørighet til bedriften. Dette kan styrke relasjoner og opprettholde langvarige forbindelser.

Det er viktig å merke seg at en effektiv profilering krever godt design, kvalitetsprodukter og en strategisk tilnærming. Ved å samarbeide med pålitelige leverandører og fokusere på kundenes behov og preferanser, kan du maksimere fordelene ved profilering og skape en vellykket markedsføringsstrategi for bedriften din.

Fordeler

Vi lager det dere ønsker

Vi har dekorert det utroligste opp igjennom årene. Flere tusen produkter får montert logo og dekor fra oss hvert år. Med lokal produksjon kan vi levere små og store opplag kjapt og til gode priser.

Vi bruker kun varer fra anerkjente leverandører. Det sikrer dere høy kvalitet og produkter som er produsert etter etiske og miljøvennlige standarder. Trygt for dere og trygt for oss. 

Lokal produksjon betyr at vi kan ha et ekstra øye på det som kommer ut av våre maskiner. Vi kan derfor endre og justere slik at sluttresultatet blir akkurat slik dere ønsker. 

Vi elsker at dere setter oss på noen prøver. At dere tenker litt utenfor boksen og ønsker noe nytt. Derfor strekker vi oss langt for at dere skal få noe unikt som gjør at akkurat dere skiller dere ut i mengden. Test oss gjerne når dere har noen litt sprø tanker. 

Vi vet hvor vi bor. Derfor er det viktig for oss at logistikken er i orden. Vi samarbeider med flere transportører slik at dere får de produktene dere ønsker så raskt som mulig. Vi har daglige leveringer til Vardø, Sør-Varanger og Tana.